Kerstwandeling 2018

De kerstwandeling wordt gehouden op maandag 24 december. U kunt zich vanaf 18.00 uur op het grasveld tegenover Van Lente inschrijven. Dan ontvangt u de starttijd en de kinderen een lichtje. Er is ook live muziek, even een fijne plek om elkaar te ontmoeten.
De route bestaat uit 8 scènes.  Deze zijn sfeervol aangekleed en worden verlicht door middel van vuurkorven. Bovendien klinkt bij elke scène een bijpassend kinderkerstlied.  De totale afstand is een kleine anderhalve kilometer. De laatste scène bevindt zich in de Goede Herder kerk waar het koor “Eigenwijs” zal optreden. Daar krijgen de deelnemers ook iets lekkers aangeboden.

In het overleg met de samenwerkende kerken is besloten de kerstwandeling 1x per twee jaar te organiseren .
We hopen  jullie allemaal, groot en klein, te mogen ontmoeten dit jaar, om zo samen de kerstnacht in te gaan.

OPROEP    OPROEP     OPROEP      OPROEP

Voor de kerstwandeling zijn we op zoek naar babyvoeding potjes en of jampotjes voor de waxinelichtjes. Deze zetten we neer bij de scenes die we onderweg tegenkomen. Wilt u meesparen?  We zullen een mand in de hal van de kerk zetten bij het paraplu rek.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,
Missionaire Commissie van Hervormde gemeente De Hoeksteen IJsselmuiden

Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen?  mail dan naar Rebbekah Sloep:
keypower@hotmail.com