Live kerkdienst meeluisteren

Er zijn verschillende manieren waarop de kerkdiensten live kunnen worden meebeleefd. Het mooiste is natuurlijk om in de kerk zelf aanwezig te zijn. Maar soms kan dat niet. Dan kan er geluisterd worden via internet, de kerkradio, kerk-tv en soms ook via Radio IJsselmond.

Via internet
Via de site kerkdienstgemist.nl kan er live meegeluisterd worden. Ook kun je hier eerdere kerkdiensten terug luisteren of bekijken. Alle uitgezonden diensten zijn hier tot 6 maanden na uitzending nog beschikbaar om te beluisteren of te downloaden.

De laatste jaren is er een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in nieuwe apparatuur om dit allemaal te realiseren. Daarnaast ontvangen wij als gemeente maandelijks een factuur voor de kosten van het meeluisteren.

Een bijdrage als blijk van waardering voor deze vorm van Evangelieverkondiging is zeer welkom op IBAN NL75 FVLB 0699 8413 48 o.v.v. bijdrage Kerkdienst Gemist.

Via de kerk-tv
Er bestaat ook de mogelijkheid om een kerk-tv te nemen. Neem voor meer informatie contact op met H. Rozendaal, telefoon: 038-3324867.

Via Radio IJsselmond
Door de regionale omroep worden op zondagmorgen kerkdiensten uitgezonden. Ook een aantal diensten van De Hoeksteen komen daarvoor in aanmerking. Zo’n dienst is onderdeel van een radioprogramma dat drie uur duurt. Vanuit onze gemeente zijn bij de uitzending betrokken: Harry Wezenberg, Wim Wobben, Sylvia Sleurink-Goosen, Henk v.d. Horst en Dick Drost. Zij zorgen voor de verdere invulling van het programma, zoals muzikale omlijsting, kindervertelling, vraaggesprek, enz. Vanuit de diaconie is J. Heldoorn betrokken bij de commissie.