Voor de kinderen zijn er rondom de kerkdienst drie activiteiten: de oppasdienst, de kindernevendienst en KOM (Kindernevendienst Op Maat).

Oppasdienst (0 t/m 4 jaar)
Tijdens de morgendienst kunnen kinderen t/m vier jaar naar de oppasdienst in De Boog. De zaal gaat een half uur voor de dienst open. Bij de ingang liggen stickers waar je de naam van je kind op kunt schrijven en op de kleding kunt plakken, zodat de leiding weet hoe ieder kind heet. De leiding van de oppasdienst bestaat uit een aantal volwassenen geholpen door een aantal tieners.

Coördinatoren: Henriët Doorn en Frowienke Kok,   te bereiken op:  oppashoeksteenkerk@gmail.com

Kindernevendienst (groep 1 t/m 5 basisschool)
Tijdens de morgendienst zijn kinderen van groep 1 t/m 5 welkom bij de kindernevendienst in één van de zalen van de kerk. Op eenvoudige, ontspannen en persoonlijke wijze worden de kinderen in aanraking gebracht met de Bijbel en de liefde van Jezus door middel van een verhaal, liederen en een Bijbelse verwerking. De indeling is gebaseerd op de groepen van de basisschool en is terug te vinden op het bord in de hal van de kerk en in het contactblad . Zie ook het rooster hieronder.

Rooster Kindernevendienst 2019