Welkomstdienst

6d6b06a99d0ecb402264eec3143909dbOp zondagavond 13 november is er weer de welkomstdienst. Graag nodigen we je samen uit met je familie/ buren of vrienden,  die misschien bijna nooit meer in de kerk komen. Jezus vertelt de gelijkenis over de Verloren Zoon, de Vader die steeds op de uitkijk staat. Hij wacht op ons en als je weer bij HEM aanklopt, dan is het FEEST !!! Hoe ver we ook van hem afgedwaald  zijn!  Daarover gaat ds. van Veluw ons vertellen en uitnodigen. VAN HARTE WELKOM.

Daarom een welkomstdienst!

Na de dienst is er tijd om elkaar te ontmoeten en feest te vieren in Zijn Huis.

Kortom: Iedereen is van harte welkom! Een week ervoor 6 november in de Toerustingsdienst gaan we weer de uitnodigingen klaar leggen en vragen we uw/jouw hulp om deze rond te brengen.

Mocht u vragen hebben of iets willen bespreken naar aanleiding van  de dienst , dan is de dominee of de mensen van de welkomstdienst na de dienst hiervoor aanwezig.