(T)Op Survival

(T)Op Survival, Dat is het thema van de VakantieBijbelweek 2017. In de laatste week van de zomervakantie hopen we weer een prachtige evangelisatieweek te houden en natuurlijk zijn dan alle kinderen meer dan welkom. Voor deze week zijn we zoals alle jaren weer op zoek naar vrijwilligers en mensen die mee willen denken in het programma.

We denken dan aan vossen voor de vossenjacht, jongeren en ouderen die de survivalactiviteiten willen begeleiden, tienerjongens(15+) die met de techniekgroep de handen uit de mouwen willen steken, en nog veel meer dingen die gedaan kunnen worden. We rekenen op uw steun. Opgeven kan via het emailadres vbwijsselmuiden@gmail.com.

Daarnaast willen we u vragen ons te volgen op Facebook. Hoe meer bekendheid er is voor dit prachtige werk, hoe meer de boodschap uitgedragen kan worden. Alvast hartelijk dank.