Huiscatechese

Om komend seizoen met de huiscatechese te kunnen starten zijn we nog zeker op zoek naar zes nieuwe koppels! Twijfel je of (huis) catechese geven iets voor je is? Over of het jou lukt om vanuit je geloof een identificatiefiguur te zijn? Over het aangaan van gesprekken met jongeren en het inzicht hebben in de leefwereld van jongeren? Dan ben je op donderdag 7 september van harte welkom voor een avond rondom deze onderwerpen. De avond start om 20.00 uur, inloop met koffie en thee om 19.30 uur. Deze avond is interessant voor mensen die erover nadenken om huiscatechese te gaan geven, maar ook voor ouders die zich herkennen in bovenstaande vragen!

Op 14 september, ook inloop 19.30 en start 20.00, is iedereen die (huis) catechese geeft of gaat geven van harte welkom voor een avond rondom werkvormen en omgaan met weerstand van jongeren!

Nu al overtuigd dat je volgend seizoen huiscatechese wil gaan geven of wil je via telefoon of e-mail meer informatie? Neem dan contact op met Marcel: 06-31693435 of marcel@hoeksteenkerk.nl