Vakantiebijbelweek 2018

Graag zouden we de betrokkenheid vanuit de Hoeksteen bij de vakantiebijbelweek vergroten.

Hiervoor zijn we op zoek naar:

Leden stuurgroep:

Bandleider
Geeft leiding aan de band. Plant de oefenavonden in, zoekt extra versterkingen naast de al bestaande band. Denkt mee in de stuurgroep over het beleid van de VBW. Is tijdens de week volop beschikbaar.

Voorzitter leeftijdsgroep
Is verantwoordelijk voor de invulling van de leeftijdsgroep. Krijgt hierbij hulp van medewerkers en andere voorzitters van leeftijdsgroepen. Denkt mee in het bestuur over het beleid.

Medewerkers:

Medewerker leeftijdsgroep
De medewerkers van een leeftijdsgroep geven samen met de voorzitter van de leeftijdsgroep een invulling en praktische uitwerking in het programma. Ongeveer 2-3 vergaderingen en in de week ongeveer 3 dagdelen. Is ook aanwezig op de medewerkersavond om info te krijgen over de dagdelen en in de leeftijdsgroep zelf met de voorzitter wat te delen over het programma.

Bandlid:
Speelt/zingt in de band en wil samen met de kinderen er een feestje van maken. Is tijdens de week volop beschikbaar. Is beschikbaar om tijdens gezamenlijke bijeenkomsten te spelen.

Vrijwilligers:

Vrijwilligers leeftijdsgroep
Is vrijwilliger in een leeftijdsgroep. Is 2-3 dagdelen in de week aanwezig. Is aanwezig op de medewerkersavond eind juni om info te krijgen over de dagdelen. Is niet betrokken bij voorbereidingswerkzaamheden.

Vrijwilliger opbouw/afbreken
Is op de zaterdag en/of maandag aanwezig om de tent op te zetten en in te richten. Helpt de vrijdagavond en/of zaterdagmorgen met afbreken.

Met vriendelijke groet,

Missionaire Commissie De Hoeksteen