Mededeling kerkelijke gemeente “De Hoeksteen”

 

 

In navolging van de overheid heeft de Protestantse Kerk Nederland de kerkelijke gemeenten aangeraden om alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen af te gelasten. De kerkelijke gemeente “De Hoeksteen” (meer dan 100 kerkgangers) heeft besloten om met directe ingang tot 1 april 2020 geen toegankelijke kerkdiensten te houden.

 

Wel wordt elke zondagmorgen om 9:30 uur via kerkdienstgemist.nl en de kerktelefoon een dienst met meditatie en gebed uitgezonden. Deze is na afloop van de ochtenddienst via dezelfde site op elk moment nog te zien. De korte dienst met meditatie en gebed, wordt  verzorgd door een van onze predikanten.

 

De Paasmiddag voor ouderen en alleenstaanden op 7 april aanstaande gaat ook niet door. De broodmaaltijd wordt toegevoegd aan de bijeenkomst van 9 juni 2020.

Meer informatie:

Jan Smit  (communicatie-ouderling) jan2.smit@planet.nl