Bericht van Kerkrentmeesters over Scipio

De Hoeksteen krijgt een eigen app

Een eigen app? Wat moet ik daar nu mee?
We horen het u denken. Zo dachten wij ook eerst. Totdat we de mogelijkheden en kansen van zo’n voorziening ontdekten.
In het artikel in het contactblad (nr 6 vanaf blz. 28) leggen de Kerkrentmeesters een aantal mogelijkheden uit die in de loop van komend jaar geïntroduceerd zullen worden.

Leest u mee?

Om gebruik te kunnen maken van de app moet u uw mailadres doorgeven. U kunt hiervoor een mailtje sturen aan scipio@hoeksteenkerk.nl
Vergeet niet om ook uw naam en adres erbij te vermelden. Dan wordt het mailadres aan de juiste persoon gekoppeld.

Wij raden u aan voor ieder gezinslid een eigen mailadres door te geven, maar u kunt ook als gezin 1 mailadres doorgeven. In het laatste geval krijgt  u 1 account voor uw hele gezin.

Mailadres doorgegeven, en dan?
In de loop van de komende maanden ontvangt u een uitnodiging om de app te downloaden op uw telefoon, tablet of iPad. U kunt dan een account aanmaken en gebruik gaan maken van de app! We houden u hiervan op de hoogte.