Geplande reserveringen in de Hoeksteen


Alle bijeenkomsten, vergaderingen, etc. welke voor 12 maart jl. zijn gepland/gereserveerd in één van de zalen van de Hoeksteen zijn vervallen. Dat wil zeggen: kunnen geen doorgang vinden. Door de coronaregelgeving zijn deze niet uitvoerbaar en uit de agenda van de beheerder geschrapt.

Nieuwe regels vanuit het RIVM beperken ons dermate in het gebruik van ruimtes, dat maar weinig personen tegelijk in de Hoeksteen aanwezig mogen zijn.
Dat betekent o.a. dat vanaf heden alle reserveringen voor bijeenkomsten, vergaderingen, etc., hoe groot of klein ook, worden gepland in overleg en met toestemming van de beheerder; dhr. Willem de Zeeuw: 06-17217580 of kerk@hoeksteenkerk.nl

Het gebouw wordt alleen betreden via de hoofdingang, waarna men zich direct meldt bij de beheerder. Met inachtneming van de corona-maatregelen (zoals het houden van 1,5 meter afstand van elkaar) mogen vanaf 14 mei t/m 31 mei niet meer dat 10 personen tegelijkertijd in het gebouw zijn (bij begrafenissen en huwelijken maximaal 30).
Vanaf 1 juni t/m 30 juni geldt dit voor maximaal 30 personen. Mogelijk dat dit per 1 juli wordt verhoogd tot 100. Dan zal er weer nieuwe regelgeving van toepassing zijn.

15 mei 2020