Preekserie over de eerste brief van Petrus

Preekserie over de eerste brief van Petrus

 

Een aantal mensen heeft mij (ds. Van Veluw) gevraagd: wanneer gaat u weer eens een serie preken houden over een heel Bijbelboek houden? Aan dat verzoek wil ik graag voldoen in de komende 5 diensten die ik mag leiden. We gaan samen heel nauwkeurig kijken wat Petrus ons in zijn eerste brief te zeggen heeft. Petrus, de discipel die zo dicht bij Jezus was en zo veel van Hem geleerd heeft. Het is een prachtige brief. Er staat heel veel in. Allerlei onderwerpen komen voorbij. Een compleet verhaal over ons!

Een paar jaar geleden hebben de Gemeente Groei Groepen er ook mee gewerkt. Dat zal een feest van herkenning worden. En hopelijk ook nog weer een nieuwe kijk op dit Bijbelboek. De brief bestaat uit 5 hoofdstukken, dus dat komt mooi uit. Elke keer één hoofdstuk (mis je een keer: je kunt de preek natuurlijk ook altijd nog een keer later luisteren):

  • zondag 11 oktober, 9.30 uur: 1 Petrus 1
  • zondag 18 oktober, 19.00 uur: 1 Petrus 2.
  • zondag 25 oktober, 9.30 uur: 1 Petrus 3.
  • zondag 1 november, 19.00 uur: 1 Petrus 4.
  • zondag 8 november, 19.00 uur: 1 Petrus 5.

Wil je tijdens deze periode meelezen? Graag!
Heb je opmerkingen of vragen?
Mail  die dan naar mij voor de dinsdag voorafgaande aan de zondag waarop het desbetreffende hoofdstuk wordt behandeld.
(ahvanveluw@gmail.com)