Online lezingen : ‘Wij zijn ons brein’, ds. Guus Labooy en ds. Arjen ten Brinke

Enkele online lezingen samen met de Westerkerk in Kampen

In deze coronaperiode gaan de kerkdiensten gelukkig door. Maar zoals we allemaal hebben gemerkt zijn er nogal wat doordeweekse activiteiten van vorming en toerusting komen te vervallen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor ons, maar ook voor andere gemeenten. De Westerkerk heeft ons gevraagd of we niet iets samen kunnen doen hierin. Geheel passend bij deze rommelige covid-tijd kwam het idee wat laat op gang, maar we vonden het een goed initiatief.
Op donderdag 25 februari zal Ds. Labooy een lezing verzorgen over het thema ‘Wij zijn ons brein’
Het thema zal besproken worden binnen het bredere veld van vragen over geloof en wetenschap.
En op donderdag 18 maart zal Arjen ten Brinke spreken over profetische gerechtigheid vandaag.

Wanneer u mee wilt doen, stuur dan alleen een email naar Ds. W.L. Dekker: dswldekker@gmail.com
U krijgt dan een uitnodiging op de email, als u dan op de avond zelf daarop klikt, komt u in de video-lezing terecht.
Van harte aanbevolen!