Talentenmarkt; Oekraïne 2021 en de Sierra Leone groep

 

In de maanden februari t/m maart is er een nieuwe actie vanuit het Jongerenproject Oekraïne 2021 en de Sierra Leone groep: de Talentenmarkt.
Op de website geef.ws/talentenmarkt bieden de jongeren producten en diensten aan. Hierbij kunt u denken aan verschillende klussen zoals: laminaat leggen, verven, onkruid wieden of hout kloven. Andere diensten die we kunnen aanbieden zijn: oppassen, bijles geven , lekkere taart bakken en nog veel meer! Op deze diensten of producten kunt u vervolgens bieden. De hoogste bieder wint. Deze actie loopt van februari tot en met maart. Houd vooral de website goed in de gaten, want misschien zit er wel iets voor u bij! En regelmatig worden er nieuwe talenten aangeboden. Natuurlijk wordt er bij het uitvoeren van de diensten rekening gehouden met de huidige corona maatregelen. Wanneer onze reis naar Oekraïne of Sierra Leone niet door kan gaan, dan worden de opbrengsten van deze actie alsnog ingezet om de mensen in Oekraïne/Sierra Leone te helpen. Het is een lastige tijd om actie te voeren en we realiseren dat het niet altijd even makkelijk is in deze tijd! Maar we hebben u hard nodig om deze actie tot een succes te maken en in de landen als Oekraïne en Sierra Leone hebben ze onze steun ook hard nodig, helemaal nu!