Voltooid leven

Bezinningsbijeenkomst 10 september

 

Midden in de coronapandemie verscheen bij Kok Boekencentrum 12 Artikelen over voltooid leven, onder redactie van Henk Post en Bert van Veluw. De Lock down verhinderde het organiseren van een bezinningsbijeenkomst naar aanleiding van de verschijning van deze publicatie. Inmiddels is het weer mogelijk bij elkaar te komen. Daarom wordt op vrijdagmiddag 10 september 2021 de ‘Bezinningsbijeenkomst Voltooid Leven’ gehouden. De sprekers behoren tot de auteurs van het boek. Dit zijn: Margriet van der Kooi (“Ik kan niet meer”), Maarten Verkerk (“Verbroken verbindingen”), Kees van der Kooi (“Overwegingen vanuit het geloof”), Theo Boer (“Ethische aspecten van voltooid leven”). Het onderwerp is uitermate actueel. We zijn daarom blij deze bijeenkomst te kunnen aanbieden. Deelname is gratis. Het formele programma duurt van 15:00 tot 17:00 uur, met inloop vooraf en een drankje erna. Binnen het programma is er ruimte voor onderlinge gedachtewisseling. De bijeenkomst vindt plaats in de conferentiezaal van Landgoed Groot Zonneoord. Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede. Aanmelding is mogelijk door een e-mail te sturen naar: drhapost@gmail.com.