Boekje: christelijk geloof voor eeuwige beginners’ geschreven door ds. Guus Labooy

 

Christelijk geloof voor eeuwige beginners’

Dit boek past bij zoekers, bijvoorbeeld geïnteresseerde millennials die willen weten waar het christelijk geloof over gaat. Ook christenen die hun geloof willen verdiepen, kunnen wat leren van dit boek. In twaalf toegankelijke hoofdstukken komen de belangrijkste thema’s van het christelijk geloof langs. De auteur probeert steeds te kijken door de ogen van mensen die, net als hijzelf, niet met het geloof zijn opgevoed. Voor liefhebbers is er af en toe een paragraaf ‘doordenken’, passend bij de ervaring van de auteur dat geloof en denken elkaar niet bijten maar eerder versterken. Vanwege de fundamentele thema’s is dit boek ook geschikt voor kringwerk en (belijdenis)catechese in de kerk. Na elk hoofdstuk staan leessuggesties en gespreksvragen.

Als u het boekje wilt kopen, dat kan (€ 14,99). Natuurlijk via de boekhandel, maar ook via de site van ds. Labooy  kunt u het bestellen: https://labooy.wordpress.com. Er zal ook een stapel in de kerk liggen, in het kantoortje, dan hebt u geen verzendkosten. Er zit een briefje in  met het gironummer van ds. Labooy. Wilt u dan ook op de lijst aangeven dat u een exemplaar hebt meegenomen? Invullen graag uw naam en e-mailadres.