Handen uit de mouwen; samen kerstpakketten maken; doe mee!!

Geachte gemeenteleden,

 Wij zijn door een bedrijf uit Nieuwleusen gevraagd of wij met vrijwilligers één of meerdere dagdelen c.q. dagen, kerstpakketten willen inpakken tegen een vergoeding die ten goede komt aan De Hoeksteen. Omdat dit een unieke kans is op extra inkomsten voor de kerk, zouden we graag één of meerdere groepjes willen samenstellen die deze werkzaamheden gaan verrichten, maar als u liever als individu aan de slag gaat kan dat ook.

De Hoeksteen krijgt voor iedere vrijwilliger een vergoeding van 10 euro per uur. Het werk is dus niet vrijblijvend maar desondanks wel gezellig om te doen. U bent immers met een (grote) groep bekenden aan het werk in verbintenis met De Hoeksteen. Omdat de werkzaamheden in Nieuwleusen worden verricht, lijkt ons gezamenlijk vertrek vanuit IJsselmuiden voor de hand te liggen, maar dat zien we tegen die tijd wel.

De opbrengst van deze actie komt (bijvoorbeeld ) ten goede aan nieuwe gordijnen in de kerk

Wanneer u meer informatie wilt over deze mogelijkheid om geld te verdienen voor De Hoeksteen, of u wilt zich aanmelden, dan kunt u mailen naar helpdehoeksteen@gmail.com.

Voorwaarden deelname:

  • Minimum leeftijd 16 jaar
  • één of liefst meerdere dagdelen beschikbaar in de periode 1 oktober – 15 november 2021

Namens Diaconie/Kerkrentmeesters