21+ groep aan de slag in Oekraïne 15 t/m 24 oktober

Alternatief project in Oekraïne
Helaas is het voor ons ook dit jaar door de de corona pandemie niet mogelijk om zelf te gaan bouwen aan de klaslokalen, maar steunen we wel financieel het project. Dus uw sponsorgeld komt zeker goed terecht. Gelukkig hebben een plan B gevonden. Van 15 t/m 24 oktober gaat de 21+ groep naar de Oekraïne om daar namens Youth for Christ te helpen met de opbouw van een dagcentrum voor kinderen en jongeren. De kinderen komen na schooltijd daar hun huiswerk maken en Bijbelstudie volgen. Dit dagcentrum is nog niet klaar en de groep gaat daar de kozijnen plaatsen op twee verdiepingen en de muren van stucwerk voorzien. ‘Bouwen aan verandering’ kan overal in de wereld en we weten uit eigen ervaring dat ook in de Oekraïne de mensen heel blij en dankbaar zullen zijn voor de extra handen die wij daar gaan geven’ aldus Marleen Kragt, hoofdleider van de 21+ groep.
Oproep
Omdat al het actiegeld naar Sierra Leone gaat, is er geen bouwbudget beschikbaar voor dit project. De reis- en verblijf kosten worden door de groep zelf betaald, maar wilt u ons helpen met de bouwkosten? Zo kunnen wij dit jaar niet één maar zelfs twee projecten helpen.
Zou gaaf zijn als we op u/jou steun kunnen rekenen! Uw donatie is welkom op: https://www.worldservants.nl/actieplatform/actie/20066

Alvast heel erg bedankt!