Dooptraject: avond over opvoeding en seksualiteit 9 februari jl.

Avond over opvoeding en seksualiteit

Veel ouders vinden het belangrijk en lastig. Hoe praat je daarover en wanneer? Wat geef je mee? Daarom organiseren de Dorpskerk (wijk II) en De Hoeksteen een thema-avond over dit onderwerp met Arjet Borger, een expert op dit gebied (www.arjetborger.nl).

In het eerste deel van de avond geeft ze veel informatie rond opvoeding en seksualiteit. In het tweede deel gaan we in kleine gespreksgroepjes uit elkaar. Dat klinkt misschien spannend, maar zij merkt dat het altijd heel positief wordt ervaren. Je herkent veel bij elkaar. Bij het indelen van de kleine groepjes houden we daarom ook rekening met de leeftijd van je kind(eren).

  • Vanuit wijk II (Oosterholthoeve) en De Hoeksteen
  • voor ouders met kinderen in de leeftijd 0-20 jaar

  • 9 februari 2023
  • 19:45 u. inloop / 20:00 u. begin / 21:30 u. einde
  • Locatie: Hoeksteen / opening: Dorpskerk (wijk II)
  • Aanmelden: Uitnodiging thema-avond ‘Seksualiteit’

          https://forms.gle/MCcqFv82My4BGs9j9

          QR-code De Hoeksteen op mobiel