Gavenactie; zondag 7 mei jl. inleverdatum

Komende zomer hopen we met een groep jongeren van het 20+ project naar Moldavië te gaan. Wij willen allerlei activiteiten organiseren voor kinderen en we gaan weer hard aan het werk met het bouwen en opknappen van verschillende projecten bij een dagopvang voor kinderen en bij mensen thuis. Hiervoor is natuurlijk geld nodig en wij willen daarom deze keer een omgekeerde collecte gaan houden!
In de ochtenddienst 16 april krijgt u allemaal bij de uitgang één euro mee. Het is de bedoeling dat u deze vermeerderd door bijvoorbeeld uw bak talenten te gebruiken of u koopt een zak lolly’s en verkoopt deze weer voor het dubbele. Heitje voor een karweitje is ook leuke en sociale bezigheid! We hopen dat u vol leuke ideeën zit en dat u in drie weken tijd heel veel geld kunt inzamelen! Op 7 mei voor de aanvang van de ochtenddienst staan wij  bij de hoofdingang om  al het geld weer op te halen! Doet u ook mee?
Vriendelijke groet van Henk, Stephan, Thomas en Merijn.