activiteitenboekje 2019-2020

Activiteitenboekje

Elk jaar verschijnt in september het “Activiteitenboekje” voor het komend kerkelijk  seizoen/jaar.

Dit boekje bevat de activiteiten die, voor dat najaar en het volgende voorjaar, plaatsvinden.
Naast de catechese (voor de jeugd en voor 20+, belijdenis en huwelijk) staan daar ook de andere activiteiten van de diverse actieve groepen binnen de gemeente bijvoorbeeld:
De middagen voor ouderen en alleen-gaanden van de Zusterkring/HVD),  Kerk & Keuken,  Vespers, Groeigroepen, Dooptrajecten, Gebedskring, Music in the Park  enz enz..

Als u een abonnement heeft op het contactblad ontvangt u dit activiteitenboekje automatisch bij de bezorging begin september.

Heeft u geen abonnement op het contactblad dan kunt u altijd een activiteitenboekje ophalen in de kerk.

U kunt ook de bovenstaande  digitale versie downlaoden, uitprinten of opslaan.