De Hoeksteen Bazaar

Hoeksteenbazaar op zaterdag 2 maart

Er is van alles te doen die dag. Zoals de verkoop van 2e hands kleding en speelgoed. Vanaf nu kunt u uw overtollige kinderkleding en kinderspeelgoed weer naar de kerk brengen. Dit kan afgegeven worden bij de beheerder. Nieuw dit jaar is het herstellen van kleding. Tijdens de bazaar kunt u uw kleding laten repareren/herstellen voor een klein bedrag.

Kraampjes
De kerkzaal zal weer vol staan met leuke kraampjes waar van alles op te zien en te koop is. Speciaal zijn de vele leuk opgemaakte bloembakjes vol met voorjaarsbloemen. Er is een Rad van Avontuur waar prachtige prijzen mee zijn te verdienen. Er is een gezellige koffiehoek in de kerkzaal en buiten is er verkoop van gebakken vis en snacks op het buitenterras. En ook wordt de uitslag bekend gemaakt van de grote verloting.
Zie ook de Facebookpagina (Hoeksteenvoorjaarsmarkt) voor het laatste nieuws.

De opbrengst van die dag komt ten goede aan de kerk.

Zou u nog een bijdrage willen leveren? Wij zijn nog op zoek naar mensen dit voor de koffiehoek een cake/taart/koek willen bakken.
Hiervoor kunt u zich aanmelden op:  bazaar@hoeksteenkerk.nl

Plaats:
In en rondom ‘De Hoeksteen’
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Info Jet Roetman: Jet@roetman.