Dooptraject; Het eerste amen

Doopouders die in 2015 hebben laten dopen, jullie staan aan het begin van de geloofsopvoeding, maar het is niet altijd gemakkelijk. We komen voor allerlei praktische en inhoudelijke vragen te staan. Wie helpt ons hierin verder? Het lijkt ons erg waardevol om samen in gesprek te gaan over onze taak als opvoeder. Om elkaar te bemoedigen, vast te houden en onze kinderen te helpen! Hierbij willen we jullie ondersteunen met een avond vanuit het nieuwe dooptraject.

Daarom nodigen we jullie uit voor een avond speciaal voor ouders die hun kind in 2015 hebben laten dopen. Het thema van de avond is het eerste ‘amen’.
Je kindje komt ter wereld en je hebt ideeën over de opvoeding en de geloofsopvoeding. Het eerste jaar gaat voorbij en voor je het weet kan je kindje praten, liedjes zingen en begrijpt het veel meer. Een goed moment om met het eerste ‘amen’ te beginnen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat het niet te ingewikkeld wordt? Hoe kun je het leuk en interessant houden voor je peuter? Naast deze vragen is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen en jullie wensen kunnen worden besproken!

We nodigen jullie van harte uit op woensdag 18 oktober 2017.
De avond begint om 20:00 uur en zal rond 21:30 uur eindigen.

Hartelijke groeten,
Doopouders Mathijs Ruiter, Anneke van Dijk, Stephanie Palland, Miranda Fix
en Ds. G.H. Labooy, namens zijn collega’s en de jeugdouderlingen.

Wil je via onderstaand e-mailadres aangeven of je komt? Mocht je nog vragen omtrent het dooptraject hebben, neem dan contact op met ds. Labooy. Graag zien we jullie op deze avond
Mail naar:
dooptraject@hoeksteenkerk.nl