Kledinginzameling; Zending over Grenzen

Geef kleding
Arme gezinnen in Oost-Europa kunnen vaak geen kleding kopen. Daarom zamelt Zending over Grenzen kleding en andere goederen in. Zoals voor de familie Vartic uit Moldavië. Warme kleding. Het loon dat Nicolai in de steenfabriek verdient is onvoldoende om het gezin van te onderhouden. De kleding kwam als een geschenk uit de hemel. Moeder Raisa vertelt: “Mijn droom is uitgekomen: deze winter kunnen al mijn kinderen warme kleding dragen.”
Hulpgoederen:
De kansarme mensen die Zending over Grenzen helpt, hebben niet alleen gebrek aan kleding. Ook schoenen, hygiëne artikelen en schoolmateriaal zijn meer dan welkom.

Inzamelpunten
Door het hele land zijn er circa 50 vrijwilligers waar u uw (tweedehands) kleding en andere goederen kunt brengen.

Kleding inleveren
De mensen in Oost-Europa willen wij graag helpen met goede spullen. Daarom zijn er vrijwilligers in het magazijn in Almere die kijken naar de kwaliteit van de kleding en de kleding sorteren, zodat het op de juiste plaats terechtkomt. Levert u kleding in, doe dit dan in een gesloten plastic tas of vuilniszak, zodat het niet vies of beschadigd raakt voordat het door hun handen gaat.

In 2019 gingen er 126 hulptransporten van Mission Without Borders International naar Oost-Europa. Voor de Hoeksteen geldt dat vrijwilligers op de daarvoor aangekondigde datum, tijd en plaats de kleding inzamelen en vervolgens zorgen dat het in Almere terecht komt.

De kleding kan van 09:00 tot 12:00 uur worden ingeleverd bij de zij-ingang van
de Hoeksteen (Boni kant).

Let op:

In verband met de Corona maatregelen de zakken langs de kant zetten, niet zelf in de wagen zetten. Houd afstand !!!!