Algemene informatie:
Tijdens de morgendienst zijn kinderen van groep 1 t/m 5 welkom bij de kindernevendienst.
Jezus door middel van een verhaal, liederen en een Bijbelse verwerking en natuurlijk is de kindernevendienst ook een plek om andere kinderen te leren kennen en er misschien wel nieuwe vrienden bij te krijgen!

De kinderen zijn opgedeeld in twee groepen. Je hebt een hele of halve dienst. Bij een hele dienst wordt je verwacht in één van de zalen van de kerk en bij een halve dienst
ga je eerst met je ouders mee de kerk in. Het eerste gedeelte van de kerkdienst vieren we met z’n allen. Er is een speciaal moment gericht op de kinderen zodat ze merken
dat ze er helemaal bij horen. Voordat de overdenking -de preek- begint, gaan de kinderen naar de kindernevendienst in de zalen van de kerk. Want voor
kinderen is de kerkdienst best wel lastig te begrijpen en soms ook een beetje lang.
De kinderen van de halve dienst komen weer terug naar de kerk voordat de collecte begint.

De indeling is gebaseerd op de groepen van de basisschool
en is terug te vinden op het bord in de hal van de kerk en in het contactblad.
Zie ook het rooster hieronder. (deze volgt bij het weer “normaal” volgen van de kerkdiensten)

Vragen of opmerkingen? knd@hoeksteenkerk.nl
Of wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Mail naar jeugdwerkers@hoeksteenkerk.nl

Voor de kinderen zijn er rondom de kerkdienst drie activiteiten: de oppasdienst, de kindernevendienst en KOM (Kindernevendienst Op Maat).

Oppasdienst (0 t/m 4 jaar)
Tijdens de morgendienst kunnen kinderen t/m vier jaar naar de oppasdienst in De Boog. De zaal gaat een half uur voor de dienst open. Bij de ingang liggen stickers waar je de naam van je kind op kunt schrijven en op de kleding kunt plakken, zodat de leiding weet hoe ieder kind heet. De leiding van de oppasdienst bestaat uit een aantal volwassenen geholpen door een aantal tieners.

Coördinatoren: Erika Limburg & Gerdi Snoeijer   te bereiken op:  oppashoeksteenkerk@gmail.com

Kindernevendienst (groep 1 t/m 5 basisschool)
Tijdens de morgendienst zijn kinderen van groep 1 t/m 5 welkom bij de kindernevendienst in één van de zalen van de kerk. Op eenvoudige, ontspannen en persoonlijke wijze worden de kinderen in aanraking gebracht met de Bijbel en de liefde van Jezus door middel van een verhaal, liederen en een Bijbelse verwerking. De indeling is gebaseerd op de groepen van de basisschool en is terug te vinden op het bord in de hal van de kerk en in het contactblad . Zie ook het rooster hieronder.